Next Magazine
Image default
Groothandel

Ontdek de verschillende soorten pharma bottles van dit bedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u pharma bottles kunt bestellen die aan alle kwaliteitseisen voldoen? Neem dan eens een kijkje op de website van PET Power. Dit bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ingewikkelde productieproces dat nodig is om pharma bottles te maken die aan alle voorwaarden voldoen. En u kunt hiervan profiteren! Neem gauw een kijkje op de site voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat zijn pharma bottles?

Een pharma bottle is een PET-fles die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de farmacopee. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze verpakkingen veelal worden gebruikt voor het bewaren van geneesmiddelen en dergelijke producten. Om aan de vele veiligheids- en kwaliteitseisen te voldoen, maakt PET Power gebruik van hoogwaardige machines en een ingewikkeld productieproces voor het maken van pharma bottles. Hoewel we hier niet verder ingaan op de details, kunt u hier indien gewenst wel meer over lezen op de website van het bedrijf.

Ontwerp uw eigen verpakking

Niet elke PET-fles is hetzelfde en hier heeft PET Power slim op ingespeeld met haar online configurator. Dit is een eenvoudige tool die u de mogelijkheid geeft om zelf een ontwerp te maken voor uw PET-verpakkingen. U kunt alles bepalen: van de maat en de vorm van de PET-fles tot aan het materiaal waar het van is gemaakt. Daarnaast heeft u ook nog de optie om de fles te laten decoreren. Zo ontvangt u een PET-fles die direct klaar is om in de schappen te worden gezet. Ideaal, toch?

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen PET-fles of wilt u meer weten over de achterliggende productieprocessen? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice van PET Power. Zij helpen u graag verder op basis van uw wensen en voorkeuren.