Next Magazine
Image default
Woningen

Een verhuurmakelaar in Amsterdam als oplossing voor de woningschaarste

Huisvesting vinden voor uw expats is geen eenvoudige taak en een verhuurmakelaar in Amsterdam kan de reddende engel zijn in deze langdradige zoektocht. Amsterdam is druk en duur, waarbij er ook een wildgroei plaatsvindt van illegaal aangeboden huurwoningen. Als bedrijf met werknemers over de hele wereld kunt u onmogelijk voor elke stad alle ‘ins en outs’ kennen om snel een geschikte woning te vinden in een stad als Amsterdam. Een verhuurmakelaar als Haagen & Partners in Amsterdam lost de volgende problemen voor u op.

Marktkennis

Zoals genoemd is het voor u als ondernemer onmogelijk om voor al uw werknemers in allerlei verschillende steden de huizenmarkt te onderzoeken. Huren in een stad als Amsterdam is zelfs voor een door de wol geverfde Nederlander geen eenvoudige taak. Daarom is het inzetten van een professional met jarenlange ervaring en kennis een slimme keuze.

Legale woonruimte

Zoals genoemd zijn er door de torenhoge huurprijzen voor zowel woonruimte als vakantieappartementen flink veel illegale woningen op de huurmarkt in Amsterdam. De gemeente heeft strenge regels voor het uithuren, onder andere om de veiligheid van de huurder te waarborgen. Een verhuurmakelaar die lid is van verenigingen als de VVA en de NVM, zoals het bedrijf Haagen & Partners, heeft alleen legale huurruimte in haar portfolio, zodat u zich over dit probleem geen zorgen hoeft te maken.

Uitgebreid portfolio

Naast een al kant-en-klaar en uitgebreid portfolio waar u simpelweg de juiste woning uit kunt selecteren, heeft een verhuurmakelaar in Amsterdam meestal ook toegang tot woonruimten die niet openbaar te huur worden aangeboden. Dergelijke woonruimte-oplossingen zijn zeer interessant voor u en uw buitenlandse werknemer, omdat u uiteraard met minder concurrentie te maken heeft.

Onderhandelingen en contracten

Als u veel werknemers moet huisvesten is het voor elk individu onderhandelen over de huurprijs, het contract en de huisregels een tijdrovende zaak. Helemaal omdat uw werknemer waarschijnlijk moeite heeft met de Nederlandse taal, waardoor deze daar zelf ook weinig in kan betekenen. De verhuurmakelaar, zoals Haagen & Partners in Amsterdam, is dan ook dé partij die u deze tijdrovende klus uit handen neemt.

https://haagen-partners.nl/