Next Magazine
Image default
Groothandel

Bestel een display koelkast of gekoelde werkband voor uw horecagelegenheid

Heeft u een eigen horecagelegenheid en bent u op zoek naar een hoogwaardige display koelkast of gekoelde werkbank? Koopsretail biedt een ruim assortiment aan met koeltechnische apparatuur van professionele kwaliteit. Met deze apparaten bewaart u uw producten koud en veilig en presenteert u deze op een aantrekkelijke manier aan uw (potentiële) klanten. Weet u niet precies welk soort koel- of vrieskast het meest geschikt is voor uw onderneming? Of twijfelt u over de juiste afmetingen van het apparaat? De experts van Koopsretail hebben ruime ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste koopkeuze. Samen met hen vindt u de perfecte koeltechnische apparatuur voor op uw locatie.

Hoogwaardige koeltechnische apparatuur

In een display koelkast houdt u drankjes en etenswaren koel én blijven deze langer goed. U presenteert uw producten op een aantrekkelijke manier in uw winkel, horecazaak of bedrijfsruimte. Door de glazen deur zijn de producten goed zichtbaar en zien de klanten duidelijk het aanwezige aanbod. De drankkoelkasten zijn voorzien van ledverlichting en gemaakt van RVS. Of u nu een display koelkast met één deur of met twee deuren wenst: beide opties zijn verkrijgbaar bij Koopsretail. Bent u niet op zoek naar een koelkast, maar naar een werkbank? Ook dan zit u bij deze specialist goed. In het assortiment vindt u zowel gekoelde als niet-gekoelde werkbanken. Beide varianten zijn geschikt voor het bereiden van diverse etenswaren. De gekoelde werkbank beschikt over extra gekoelde kasten aan de onderzijde, waarin u de voorbereide gerechten koel en hygiënisch kunt bewaren. Op deze manier blijven uw maaltijden lang vers. Een gekoelde werkbank is verkrijgbaar in diverse formaten en modellen.

Ontvang persoonlijk advies op maat

Wilt u uw horecagelegenheid renoveren en weet u al welk koeltechnisch apparatuur u wilt aanschaffen? Of heeft u nog twijfels? Iedere locatie vraagt immers om een ander soort product. Wilt u advies ontvangen, dan zijn de experts van Koopsretail u graag van dienst. Neem contact met hen op, dan voorzien zij u van advies op maat.

https://www.koopsretail.nl/