Next Magazine
Image default
Bedrijven

Plastische chirurgie voorkomt klachten

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem en waar niet altijd een oplossing voor is. Een dokter adviseert meestal om een paracetamol in te nemen en op bed te gaan liggen, iedere week wordt dit geadviseerd maar de pijn neemt niet af. Er zijn een aantal oorzaken dat hoofdpijn bij een persoon verschijnt en dat zijn als volgt; het geslacht, de manier van leven, stress, drank, roken en het is genetisch bepaalt. 

Zoals hierboven staat beschreven zijn er een aantal oorzaken van hoofdpijn, maar daarnaast zijn er ook een aantal soorten hoofdpijn. De soorten hoofdpijn zijn; migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn. De pijn die hierdoor wordt veroorzaakt kan onverdraaglijk zijn maar hier is nog geen oplossing voor. De migraine- en clusteraanvallen houden voor jou niet op en het enige wat jij vraagt is een oplossing. Toch is er een oplossing namelijk de behandeling migraine, door een botox behandeling wordt de pijn verlicht. Vanaf dit moment verandert jouw leven in een normaal leven, de chronische migraine is nu weer dragelijk maar hoe werkt zo botox behandeling? In de frons van het gezicht en de voorhoofd wordt botox op twee verschillende plaatsen ingespoten en dit resulteert tot ontspanning van de spieren. Drie maanden lang is de hoofdpijn vermindert en kan er weer normaal gefunctioneerd worden. In Nederland is plastische chirurgie vaak een taboe, dit komt omdat zij vinden dat dit een onnatuurlijke ingreep vinden en ‘chemische vloeistof’ wordt ingespoten. Dit is niet het geval, zelfs in dit geval helpt botox de hoofdpijn te verminderen.

Door de ontwikkeling die de afgelopen jaren plaats heeft gevonden is ook de plastische chirurgie doorontwikkeld. Het is nu mogelijk om een behandeling te laten plaats vinden voor de marionetlijnen, de hangende mondhoeken worden hierbij behandelt. Hoe ouder je wordt hoe meer je huid gaat verrimpelen, dit kan in erge mate voorkomen waardoor andere personen een verkeerde indruk over jou hebben. Door een behandeling van de hangende mondhoeken krijgt het gezicht een vriendelijke uitstraling, dit komt omdat de huid rondom de mondhoeken gelijk wordt getrokken met de kaak. Het resultaat wordt geboekt door het gebruik van fillers.

http://faceland.nl