Techneco biedt u de beste warmtepompen!

Nederland wordt steeds duurzamer. En daar zijn we bij Techneco hartstikke trots op. Bij Techneco streven we namelijk voor een steeds duurzamer land. Ook streven we voor gasloos Nederland. En dat is zo moeilijk niet om te behalen. Dat is dankzij de warmtepompen. Tijdens het verwarmen onttrekt de warmtepomp energie uit de buitenlucht (de bron). Deze energie wordt in het buitendeel opgepompt naar een bruikbaar niveau voor verwarming, waarna de warmte wordt afgegeven in de ruimte. Op die manier wordt je huis verwarmd zonder gas.

Techneco biedt verschillende soorten warmtepompen. Samen wordt gekeken welk model het beste past bij uw situatie. U kunt gaan voor een hybride warmtepomp, zoals Elga. Elga zorgt voor besparing op gas van 50% tot 90%. Elga verbeterd een of twee stappen op de energie label. Het handige aan Elga is dat ze samen werkt met alle Cv-ketels. Ook zorgt deze hybride waterpomp voor tot wel 500 euro aan jaarlijkse besparing op de energierekening. De ontwikkeling en productie van Elga vindt plaatst in Delft. De installatie van de pomp is uiterst eenvoudig, en is dan ook zo gedaan.

Het comfort in uw woning is exact hetzelfde als dat u gewend bent met een gasketel. Bij lage buitentemperaturen neemt het rendement van de warmtepomp af en schakelt de Elga uit om het over te geven aan de gasketel. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor in de instellingen van de Elga, afhankelijk van de kenmerken van uw woning en de prijzen die u voor gas en elektriciteit betaalt.

Een warmtepomp kan gezien worden als een investering. De aanschaf kan wel een prijsje zijn. Natuurlijk verdien je dat ook terug, en bespaar je daarna nog veel meer ook. Maar als u een verlichting wil hebben op de aanschafprijs, kunt een aanvraag doen om in aanmerking te komen met een subsidie waterpomp. De subsidie op de producten van Techneco wordt verstrekt door de RVO (rijksdienst voor ondernemend Nederland). Zij hebben de subsidiepot ‘investering duurzame energie in het leven geroepen om duurzame energie te stimuleren. Op al onze warmtepomp producten zit deze subsidie.

https://techneco.nl/