Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Een grote tas? Gooi er niet zomaar alles in

Een grote tas? Gooi er niet zomaar alles in

 

Vaak zie je dat mensen gebruik maken van grote tassen. De gedachtegang daarachter is vaak dat je in een grote tas altijd lekker veel mee kan nemen. Natuurlijk is dat wel zo, maar neem je dan niet standaard veel te veel spullen mee? Herken je het ook dat je de tas altijd helemaal vol hebt, ook al is het een hele grote tas? Dan weet je eigenlijk al dat je veel te veel spullen meegenomen hebt welke je allemaal hebt moeten slepen. Om dit te voorkomen lees je in deze blog hoe je minimalistisch in kan pakken. 

Wat is minimalistisch inpakken? 

Minimalistisch inpakken wil zeggen dat je genoeg spullen inpakt om net niet te kort te hebben. Zo kan je van je vakantie genieten en heb je toch alles bij je in de buurt, wat natuurlijk ook altijd wel een fijn idee is, dat je dan niet hoeft te zoeken, omdat je alles binnen handbereik hebt. 

Maak een lijstje met spullen die je graag mee wil nemen

Als je je tas in gaat pakken is het verstandig een lijstje te maken voor welke dingen je allemaal in die tas mee wil gaan nemen. Zo voorkom je dat je allemaal spullen mee gaat nemen die je eigenlijk niet nodig hebt. Neem bijvoorbeeld een pasjeshouder. Dames vinden het altijd prettig om alle pasjes mee te nemen. Maar waarom niet beperken tot de pasjes die je echt nodig denkt te hebben? 

 

Het meenemen van een rugzak

Als je ervoor kiest om een rugzak mee te nemen, zorg ervoor dat de rugzak waterdicht is. Mocht er onderweg ergens een regenbui over je heen vallen, dan weet je zeker dat er met de spullen die je in je tas hebt zitten niets kan gebeuren.

Een modieuze tas

Een modieuze tas als de nikkie tas is natuurlijk ook een hele goede mogelijkheid. Een nikkie tas is een tas uit de collectie die Nikki Plessen op de markt heeft gebracht. Een nikkie tas bestaat in allemaal verschillende vormen en formaten. Je kan er dan ook wel van uit gaan dat er voor iedereen wel een nikkie tas te vinden zal zijn. 

Wat neem je allemaal mee in je tas?

Zorg ervoor dat je nooit overbodige dingen met je mee blijft dragen. Dit neemt niet alleen onnodig veel ruimte in, maar zorgt er ook nog eens voor dat er minder ruimte in je tas over blijft voor de dingen die er wel echt toe doen en meegenomen worden.