Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

En daar was in eens een nieuwe boxershort standaard

Na jaren van crisis, bezuinigen en de kaaschaven is er nu eindelijk een einde aan de crisis gekomen. Je zag het al aankomen in de cijfers van het CBS , Eurostat maar ook in het zoekvolume in google. Zo was in 2013 nog het keywoord Gratis een hit kanon, in 2016 staan in de top 10 van meest gezochte woorden ook opeens het woord exclusief!

En dat geeft de burger moet. Er is meer behoefte aan mooie en exclusieve producten. Omdat we de crisis beu zijn en omdat het weer kan: we hebben mee te besteden. We willen niet meer de 3 voor een tientje maar het liefst eentje die wat duurder is maar wel de kwaliteit heeft. En daar ligt de uidaging voor de bedrijven die de crisis van 2008-2014 overleeft hebben. Deze hebben zich sterk geconcentreerd op kosten bezuinigingen met het reducernen van de productiekosten en materialen.

Pak het voorbeeld van strakke heren boxershorts. Grote boxershortsmerken hebben zich geconcentreerd op de productie van zo goedkoop mogelijke onderbroeken. dit is de reden dat de fabrieken voor verhuisd zijn naar lage lonen landen zoals India en China. Door hard te duwen op kosten is de kwaliteit stapje bij stapje gedaald. Wat de grote merken niet gedaan hebben is het reduceren van de retailprijzen. Dus hetzelfde vragen voor kwalitatief mindere producten.

De consument is niet gek en heeft de erosie van kwaliteit gezien. Snel verwassen en elastieke band van de boxershorts die snel minder wordt. Na een paar keer wassen ben je toe aan een nieuwe boxershort. En dat willen we niet meer!

Heren ondergoed en boxershort van dann hensums!

Dann Hensums Boxershorts zag dit fenomeen al aankomen en is hierop ingesproken. De boxers zijn gemaakt met innoverende materialen zoals Lycra en met een eleastieke band waar de kwaliteit van afdruipt. Geen gezeur garantie. Het product is niet gemaakt in een ver Aziatisch land maar in Europa. Hiermee wordt de (niet zicht bare) transportkosten bespaard en geïnvesteerd in de hogere kwaliteit van de materialen. Geen dubieuze fabriekshallen maar een moderne fabriekslijn met hoge Europese standaard. Op naar voorjaar van 2017!

 

http://www.dannhensums.com/nl