Waarom elke vrouw een plak bh nodig heeft

Elke vrouw kent wel het opgeluchte gevoel als ze op het einde van de dag haar beha uit kan doen. De bandjes spannen al de hele dag over je schouders en je rug heeft eindelijk rust. Tel daarbij ook nog eens al die keren dat je een perfect kleedje had gevonden, maar door de open rug had je er toch geen beha onder of de bandjes waren te zichtbaar. Beha’s hebben dus wel hun nadelen. Daar is nu een oplossing voor: een plak bh kopen. Met een plak bh zijn al deze zorgen verleden tijd!

Een plak bh is de perfecte oplossing voor iedereen die de last van spannende bh bandjes en een sluiting die in de rug zit helemaal beu is. Het is een comfortabele oplossing die je deze problemen zal besparen. Het is dezelfde oplossing als de bh’s die in een waist trainer vest verwerkt zijn. En deze bh’s hebben mooie voordelen.

Onderzoek wees uit dat 60% van de vrouwen met een verkeerde maar bh rondloopt. Geen wonder dus dat bh’s zo vaak als oncomfortabel zitten als de afmetingen niet goed zijn voor de borsten en het lichaam. Maar soms is het moeilijk een perfect zittende bh te vinden. Met een plak bh is dat geen opgave meer, deze zelfklevende bh wordt niet vastgesteld door middel van beugels of bandjes. Bovendien wil dat ook zeggen dat deze bh’s perfect zijn om aan te doen onder alle kleren. Strapless topjes of kleedjes, bloesjes met een open of lage rug, het kan allemaal. De plak bh is zelfs met deze kledij volledig onzichtbaar. Een laatste voordeel is dat een plak bh veel flexibeler is. De bh wordt vastgesteld door middel van veters die je losser of vaster kan maken, daardoor blijft de bh passen ookal worden de borsten iets groter of kleiner.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/