Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Warme winterjassen uitgelicht

Als je hier, bij dit bericht, bent aangekomen ben je waarschijnlijk opzoek naar een lekkere warme jas voor de winter. Hier ga ik het hebben over welke jas jou lekker warm houd zonder dat deze een fortuin kost.

Wil je weten welke jassen dit zijn?

Ik heb zelf met één merk in het bijzonder goede ervaringen en dit is dan ook het merk winterjas waar ik het vandaag met je over ga hebben. Namelijk de Airforce winterjassen.

Het is dan ook niet zonder reden dat dit merk de laatste jaren enorm is gegroeid. Deze stoere jassen voor de winter zijn niet alleen van goede kwaliteit maar ook nog een voordelig in de aanschaf.

Niet meer koud!

Wanneer je er voor kiest om deze winter tegemoet te gaan met een nieuwe Airforce jas kan je er dus verzekerd van zijn dat je niet onnodig kou hoeft te leiden!

Hoewel er van dit merk verschillende modellen zijn is er toch één model die verreweg het populairste is. Dit zijn de Parka jassen.

De reden waarom dit model zo populair is komt doordat dit specifieke model zich uitzonderlijk goed leent voor koude weersomstandigheden.

Doordat de jas tot over de heupen valt komt er nauwelijks tot geen koude lucht langs je rug omhoog. Ook hebben deze jassen, als extra bescherming, een koord rond de middel die kan worden aangetrokken om de jas goed af te sluiten.

Daarnaast hebben, bijna, alle Airforce jassen ook een mooie capuchon waar vaak ook nog eens een warme bontkraag van echt bont op zit.

Echte kwaliteit

Zoals ik in het begin van dit bericht al heb geschreven praat ik uit eigen ervaring. Nadat ik ongeveer 5 jaar geleden een Airforce jas heb  gekocht raad ik iedereen aan om er ook één aan te schaffen.

Ook ikzelf koop elke winter opnieuw een winterjas van dit merk. Eigenlijk totaal onnodig want mijn eerste jas ziet er nog steeds uit als nieuw!

Toch beleef ik er plezier aan om elk jaar opnieuw naar de winkel te gaan om te kijken welke leuke, nieuwe, modellen en kleuren Airforce dit jaar weer aan zijn collectie toe heeft gevoegd.

Daarom raad ik ook aan als je tevreden bent over dit merk om elke winter opnieuw even te gaan kijken, ook al is je oude winterjas nog goed. Soms zijn er namelijk echt leuke nieuwe modellen en zo nu en dan zit er zelfs een limited edition tussen!

Mocht je je geroepen voelen kan je dit artikel ook altijd even doorsturen naar je vrienden of familie. Zelfs het delen op social media is mogelijk zodat je in één keer je hele vriendenkring op de hoogte kunt stellen.

Succes!

https://airforcejassen.shop/