Next Magazine
Image default
Verbouwen

Een mooi interieur met stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich aan zowel de onder- als bovenkant. Met deze deuren zorg je voor een buitengewoon mooie en unieke uitstraling. Ook bieden ze een praktische oplossing. Bij IDA vind je alternatieve taatsdeuren. Deze specialist werkt enkel met aluminium. Dit zorgt voor een lichte deur die gemakkelijk te openen is. Wanneer je op zoek bent naar een modern of klassiek industriële binnenzijde zijn  de aluminium deuren en kozijnen geschikt. Deze worden bovendien op maat gemaakt. Je kiest uit een breed assortiment aan kleuren en structuren. Wil je graag een ruimtelijk effect creëren, dan adviseert deze specialist grote glaspartijen of onderverdelingen.

Een ruimtelijk effect met aluminium deuren

Bij deze specialist vind je binnendeuren van aluminium. Voor een aantrekkelijke prijs vind je hier de mooiste aluminium deuren. Deze deuren ontwerp je geheel in eigen smaak. Denk hierbij aan het type deur, zoals stalen taatsdeuren en de kleur poederlak. Tegenwoordig zijn de glazen deuren met zwarte omlijsting razend populair. Dit heeft te maken met de industriële look die weer helemaal in is. aluminium deuren zijn een goed alternatief voor stalen taatsdeuren. Je bespaart hier namelijk kosten mee. Tegelijkertijd behoud je wel de industriële look en ze zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Ook deze deuren kunnen door deze specialist geleverd worden in verschillende kleuren. Denk hierbij aan felle kleuren of minimalistische poederlak. Creëer een mooi interieur met je eigen samengestelde deur.

Stel je gemakkelijk je deur samen

Bij IDA kies je uit drie verschillende soorten deuren tegenover een mooie prijs: pivot, enkele en dubbele deuren. Zij leveren uitsluitend aluminium deuren en stalen taatsdeuren op maat. Om deze reden is het handig om de website te bezoeken voor meer informatie. Wanneer je een kostenindicatie wilt weten van jouw deur op maat, is het handig om contact op te nemen met deze specialist.