Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Koop luxe vliegengordijnen bij een echte specialist

Bij Liso ® Vliegengordijnen kiest u zelf het materiaal, de kleur en het dessin van uw luxe vliegengordijnen. Als u een vliegengordijn gaat kopen, wilt u namelijk wel dat deze past binnen uw interieur. Zo heeft u de keuze uit een gordijn van metaal, plastic, pvc of hoogwaardig kunststof. U kiest voor een felle kleur als blauw of geel of ga voor een neutrale kleur als taupe of vanille. Voor een chique uitstraling kiest u bijvoorbeeld voor zwart, zilver of goud. Alles is mogelijk bij dit bedrijf. U heeft bovendien de mogelijkheid om luxe vliegengordijnen te kopen met een patroon erop. Bij dit bedrijf kiest u uit verschillende bloemendessins, natuurmotieven en verschillende dieren zoals een paard, een kikker of hond.

Vliegengordijnen van de beste kwaliteit

Als u besluit bij Liso ® Vliegengordijnen een vliegengordijn te kopen, kiest u voor een toonaangevende partij en dé online marktleider op het gebied van vliegen- en decoratiegordijnen. Alle luxe vliegengordijnen in hun assortiment zijn van de beste kwaliteit. Er wordt constant toezicht gehouden op de kwaliteit van de gordijnen, dankzij de nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers en fabrikanten. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op de vliegengordijnen van dit bedrijf. De vliegengordijnen van de bouwmarkt zijn van een slechtere en lichtere kwaliteit dan de vliegengordijnen van Liso ® Vliegengordijnen. Hierdoor zijn de gordijnen uit de bouwmarkt wel goedkoper, maar ze gaan ook eerder kapot. De zware en degelijke constructie van de luxe vliegengordijnen van dit bedrijf zorgt voor een lange levensduur. Bovendien hangt het vliegengordijn dat je bij hen kunt kopen altijd goed en wordt het deurgat mooi afgedekt.

Maak uw gordijn op maat

Het is mogelijk om de vliegengordijnen van dit bedrijf op maat te bestellen, maar u kunt dit ook zelf doen als u kiest voor een kant-en-klaar vliegengordijn, gemaakt op de standaarddeurmaat 92×209 centimeter of voor een doe-het-zelfpakket. Het is namelijk erg eenvoudig om de buisjes of haakjes die uw gordijn te lang maken te verwijderen. Heeft u juist meer materiaal nodig? Het is in de webshop van dit bedrijf mogelijk om extra buisjes bij te kopen.