Next Magazine
Image default
Verbouwen

Glaslatten van hoogwaardige kwaliteit koopt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar latten? Dan zit u bij Avabel Nederland BV helemaal goed! Dit bedrijf verkoopt verschillende soorten neuslatten en glaslatten, maar ook andere glasbenodigdheden en beglazingsmaterialen voor de beglazingsmarkt. Ze hebben een samenwerking met verfmerk PPG/Sigma en fabrikant Soudal, waardoor ze producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Dit bedrijf bestaat al ruim 40 jaar en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier voor schilders- en onderhoudsbedrijven. Kwaliteit staat bij dit familiebedrijf centraal en daarnaast staan ook duurzame relaties met klanten hoog in het vaandel.

De verschillende soorten glaslatten

Wanneer u glaslatten wilt kopen bij Avabel Nederland BV heeft u de keuze uit verschillende varianten van diverse materialen. Zo vindt u bij deze specialist onder andere neuslatten, aluminium beglazingsprofielen, kunststof glaslatten en opdekglaslatten. Neuslatten zijn volhouten latten met een neusvorm die zorgen voor optimale bescherming van zwakke plekken bij kozijnen. Met aluminium beglazingsprofielen kan isolatieglas in verschillende diktes worden geplaatst. Deze beglazingsprofielen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De kunststof latten zijn speciaal gemodificeerd en thermohardend, waardoor ze eenvoudig aan te passen zijn. Als laatste de opdekglaslatten; deze latten worden zowel voor dubbele als enkele beglazing gebruikt voor zowel vaste als beweegbare schuiframen.

Neem contact op en vraag deskundig advies

Voor welke soort latten kiest u? Bekijk het aanbod online en maak uw keuze. Weet u niet goed welke variant u nodig heeft voor uw project? Neem dan contact op met de specialisten van Avabel Nederland BV en vraag om deskundig advies. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om niet alleen standaarduitvoeringen te kopen, maar ook om de latten op maat te laten maken. Wanneer u specifieke wensen heeft of de glaslatten uit het aanbod van deze specialist voldoen niet aan de eisen, is dit de ideale oplossing. De latten worden volledig op maat gemaakt, zodat u zeker weet dat ze passend zijn voor uw project. Zo kunt u de beste kwaliteit bieden voor uw klanten.

https://www.avabel.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit is dé webshop voor milieuvriendelijke verf

Een nieuwe uitstraling met pvc in een leuk patroon, zoals visgraat, van deze specialist in Eindhoven

Via de webshop van deze specialist kunt u houten kozijnen met een lange levensduur online bestellen