Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Aanrader: Van IJmeren

Bij boomkwekerij Van IJmeren heb ik laatst een aantal bomen gekocht. En dat vind ik een echte aanrader! Ik kreeg ze namelijk heel erg snel thuisbezorgd. En ze waren vers gerooid! Inclusief kluit. Zo kunnen wij de bomen gemakkelijk snel overplaatsen in de tuin. En dat allemaal voor een heel voordelige prijs. Ook kregen wij heel goede uitleg van specialisten op dat gebied. Zij hebben ons het juiste advies gegeven voor het kiezen van de bomen.

Op zoek naar een boomkwekerij

Omdat wij onze tuin veel mooier willen laten worden, zijn wij allerlei tuinmagazines ingedoken. Daar zagen wij de meest mooie voorbeelden. Alleen moest dat natuurlijk wel allemaal goed gaan passen wat betreft de omtrek van onze eigen tuin. Uiteindelijk kwamen wij er eentje tegen van hoe wij het precies voor ogen hadden. Een heel mooie stijl die goed aansloot op onze verwachtingen. En daarnaast was de oppervlakte van de tuin zo goed als hetzelfde als die van ons. Alleen stonden daar wel allerlei planten en bomen in die wij nog niet hadden. Daarom moesten we gaan zoeken naar een boomkwekerij. En op het internet kwamen wij al snel de webshop vanijmeren.nl tegen, waar je online bomen kunt kopen. En zij hadden een heel breed assortiment! Tevens konden zij de bomen bij ons thuis afleveren. Zo hoefden wij ook niet helemaal naar Opheusden toe.

Op de website stonden bij alle bomen perfecte informatie van hoe ze eruit komen te zien, wat het voordeel van deze boom is en wanneer de beste groeiperiode is. Vervolgens hebben wij weer het voorbeeld erbij gepakt van hoe we het graag willen hebben. En op basis daarvan hebben wij een aantal bomen gekocht die er heel erg veel op leken, zo niet hetzelfde waren.

Bomen thuisbezorgd

Al snel werden onze bomen thuisbezorgd. En inmiddels zijn ze ook al geplant. En is onze droomtuin werkelijkheid geworden!