Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Lekker eten en drinken

Ze zeggen dat lekker eten en drinken niet alleen met het voedsel en de drank te maken heeft maar ook met de presentatie ervan. Niet alleen hoe het eten gepresenteerd wordt maar ook het servies dat gebruikt wordt. Wil je dus ultiem genieten van je eten en drinken? Dan is het de moeite waard om eens te kijken naar HK Living servies. Zij bieden een enorme keuze van uniek en bijzonder servies aan. Zo hebben zij glazen, besteksets, schalen, serveer borden en gewone borden, mokken en koffie mokken, kannen en potten aan. De meeste van deze producten zijn handgemaakt en dus stuk voor stuk, uniek! Er is eigenlijk geen een merk waar je deze producten mee kunt vergelijken. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen zoals glas en keramiek. 

 

Aanschaffen van nieuw servies De meeste huishoudens zijn al voorzien van servies. Vaak koop je alleen bij de uitzet nieuw servies en vaak is deze heel erg goedkoop (dan zijn we nog vaak arme studenten). Maar wellicht heb je al een complete set en niet echt nieuw servies nodig. Toch draagt verandering vaak bij aan geluk en brengt mooi servies vreugde. Wanneer je een hele dag thuis bent heb je al gauw meer dan 6 keer je servies in je handen. Stel je dan eens voor dat je kunt genieten van je mooie nieuwe servies? Zou je dat dan meer geluk brengen? Wellicht wel! Het assortiment van dit merk is zo groot, dat er voor iedereen passende producten zijn. De producten van de huidige trend zijn gebaseerd op de jaren ’70. Er is gebruik gemaakt van verschillende aardse kleuren zoals bruin en groen.

 

Hoe zijn deze producten gemaakt? De producten die gemaakt zijn door dit Nederlandse bedrijf zijn met de hand gemaakt. Zo kun je met zekerheid zeggen dat jij de enige bent met dit servies. Alle andere, zelfde servies, zullen nooit exact hetzelfde zijn. Omdat de producten met de hand zijn gemaakt, kun je ze niet afwassen in een vaatwasser. Het servies is vaak van keramiek en daarom niet bestendig tegen extreem warm water. Dit servies moet dus met de hand worden afgewassen. Het product is gemaakt met aardewerk, dat vervolgens in de oven gehard wordt en daarom niet bestendig tegen grote invloeden zoals een vaatwasser. Je kunt deze na gebruik terugzetten in de servieskast waar ze verder bewonderd kunnen worden.