Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Uw droomtuin realiseren met de hulp van een ervaren, gepassioneerde hovenier in Den Bosch

Zoekt u een betrouwbare hovenier in de omgeving van Den Bosch? Dan hoeft u in principe niet verder te zoeken dan Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers. Deze hovenier is bij uitstek dé partner die u met een gerust hart in de arm neemt en al uw tuinwensen waar maakt. Heeft u interesse in tuinaanleg? Tuinontwerp? Of tuinonderhoud? De mogelijkheden reiken ver. Wat uw voor- of achtertuin nu nodig heeft: Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers realiseert u droomtuin. Tijdens het project, wordt u van A tot Z ontzorgd. Zo kunt u “achterover leunen”, terwijl vakmensen doen waar zij goed in zijn. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren hoveniers, die weten van aanpakken. Gewapend met groene vingers en alle kennis en kunde in huis die nodig zijn bij het uitvoeren van tuinwerkzaamheden.

De allround hovenier waarbij u verzekerd bent van maatwerk

Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers is van alle (tuin)markten thuis. De allround hovenier staat garant voor het ontwerp, de aanleg én het onderhoud van uw ideale tuin. Niet alleen particulier, maar ook voor bedrijven. En ongeacht de grootte van het project: u rekent op maatwerk. Een dienstverlening op maat van de bovenste plank. Benieuwd naar de mogelijkheden? U schakelt de hovenier in Den Bosch in, wanneer u bijvoorbeeld interesse heeft in:

  • Groenvoorziening
  • Zwembadbouw
  • Beregeningsinstallaties
  • Grond- en bestratingswerkzaamheden
  • Snoeien, onderhoud renovatie

Met ruim 30 jaar ervaring op zak, staat de hovenier in Den Bosch voor vakmanschap, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Ook bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers is de klant koning. En is er pas tevredenheid, wanneer bij de klant alles naar wens is.

Raadpleeg de website voor meer informatie

Zou u graag een hovenier in Den Bosch inschakelen? Omdat u bijvoorbeeld interesse heeft in het aanleggen van een nieuwe tuin? De ervaren hoveniers gaan graag met u in gesprek. Zo krijgt u inzicht in de mogelijkheden én de kosten die hierbij komen kijken. Raadpleeg de website voor meer informatie. Evenals de contactgegevens.