Next Magazine
Image default
Zakelijk

Vergaderruimte Eindhoven

Soms is het de moeite waard om een heel klein beetje verder te kijken als je op zoek bent naar een vergaderruimte Eindhoven. In Sint Michielsgestel namelijk, vind je De Ruwenberg, een modern conferentiecentrum en ook dé ideale vergaderruimte, ongeacht hoe lang je wilt vergaderen en met hoeveel mensen je dat gaat doen. De Ruwenberg biedt simpelweg altijd maatwerk. En dat is best een klein stukje extra rijden waard.

Iedereen is onmiddellijk verliefd op De Ruwenberg en de omgeving

Alleen de ligging van De Ruwenberg maakt dat vrijwel iedereen meteen verliefd is op de locatie, die ondertussen dan ook geldt als een perfecte vergaderruimte in Eindhoven. Je parkeert er de auto nog gewoon gratis voor de spreekwoordelijke deur en als er een omgeving is die het beste in de mensen naar boven haalt dan is het dit conferentiecentrum wel. Mocht je weten dat de vergadering enkele dagen zal duren, overweeg dan het huren van een complete vleugel. Je krijgt dan een aantal zalen tot je beschikking met 66 hotelkamers een eigen lounge en een eigen terras. De Ruwenberg maakt ook buiten vergaderen mogelijk en kan in eigenlijk alles maatwerk leveren.

Geschikt voor groepen van 2 tot wel 450 mensen

De verschillende ruimtes- geschikt voor groepen van 2 tot wel 450 mensen- zijn voorbereid op wat gaat komen en beschikken over flipovers en projectoren, als jij de mensen iets extra duidelijker wilt maken. De catering kan ook op maat gemaakt worden, zoals de gastvrijheid van het personeel ook al bewierookt wordt. De Ruwenberg is van alle gemakken voorzien en is behalve een perfecte vergaderruimte ook geschikt voor het organiseren van congressen en evenementen, terwijl je er ook prima trainingskampen en teambuilding uitjes kunt beleggen. Zeker in de wetenschap dat De Ruwenberg ook nog over een indoor zwembad en verschillende wellness faciliteiten beschikt.