Next Magazine
Image default
Zorg

Op maat gemaakte orthopedische schoenen

Bij een ohrtopedische schoenmaker ben je verzekerd van een team van professionele schoenmaker die specifiek voor mensen met voetproblemen, schoenen op maat kunne produceren. Daarbij ontwerpen ze schoenen die ondersteuning, comfort en verlichting bieden bij een breed scala aan pijnlijke aandoeningen van de voeten en de onderste ledematen.

Alle op maat gemaakte orthopedische schoenen, laarzen en sandalen bieden ondersteuning, stabiliteit en comfort als geen enkel ander schoeisel zal doen. Ze kunnen elke voetvorm en -maat aanpassen en op maat gemaakte heren- en damesschoenen ontwerpen en produceren, inclusief atletiek- en sportschoenen. Maar ook werkschoenen om de echte vakman op weg te helpen met zijn klus.

 

Het orthopedische schoeiselproces

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om normaal te lopen zonder pijn of hinder? Het doel is om u op maat gemaakte orthopedische schoenen te bieden om u te helpen een comfortabele en actieve levensstijl te behouden.

Om orthopedische schoenen op maat te maken voor uw specifieke vereisten, beginnen ze met een volledige beoordeling om uw toestand en behoeften te bepalen. Om er zeker van te zijn dat de op maat gemaakte schoenen perfect om uw voeten passen, zullen ze exacte maten nemen en indien nodig uw voeten gips.

De orthopedische schoenmaker bespreekt de stijl van de schoen die u verkiest en geeft u de mogelijkheid om het type leer te selecteren dat u door hen wil laten gebruiken. De ervaren chirurgische schoenmakers kunnen suggesties doen die bij u passen en kunnen de stijl van uw op maat gemaakte schoenen individueel aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Ze bespreken ook aangepaste functies zoals orthetische inlegzolen die mogelijk nodig zijn om voet-, enkel- of beenproblemen op te lossen. De schoenmakers ontwerpen en vervaardigen vervolgens uw op maat gemaakte orthopedische schoenen met alleen de allerbeste materialen voor optimaal comfort, stijl en ondersteuning.

 

Een eigen mal

Wanneer ze uw orthopedische schoenen maken, gebruiken ze uw afmetingen om uw eigen persoonlijke voetvorm te maken, die bekend staat als een ‘leest’. Deze leest kan op een later tijdstip worden gebruikt voor volgende schoenen, zolang de stijl vergelijkbaar is met uw oorspronkelijke selectie.

Ze houden ook gedetailleerde gegevens bij van uw voetproblemen, zodat eventuele wijzigingen aan uw voeten kunnen worden gevolgt. Het schoeisel is gemaakt met gedetailleerde patronen, waardoor ze u een nieuw paar op maat gemaakte orthopedische schoenen kunnen bieden waarvan ze weten dat ze precies hetzelfde zijn als uw oorspronkelijke op maat gemaakte schoenen.

Orthopedisch schoeisel van hoge kwaliteit

Goed gemaakte en ontworpen orthopedische schoenen kunnen uw kwaliteit van leven positief veranderen. Alle schoenen zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw eisen op het gebied van comfort, pasvorm, stijl, functie, duurzaamheid en levensduur. Met de hulp van gecertificeerde schoenenmakers, zullen de specialisten uw behoeften beoordelen en uw schoenen aanpassen om de perfecte pasvorm te garanderen.

https://luitenorthopedie.nl/