Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

3 leuke dagjes uit met vrienden

3 leuke dagjes uit met vrienden

Eén van de leukste dingen om te doen is een dagje weg met de vrienden. Vind een leuke activiteit en beleef de middag van je leven! Maar, het vinden van deze activiteit is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze blog geven we je drie tips voor een leuke dag weg met vrienden. Lees dus snel verder!

  1. Tiger Woods of Lionel Messi?

Als jij en je vrienden van een potje voetbal houden, is voetgolf een leuk dagje weg. Hiermee meet je wie van jullie de beste schottechniek heeft. Voetgolf is een heel simpel spel, met dezelfde spelregels als normaal golf. Het enige verschil is dat je niet met een normale golfbal speelt, maar met een voetbal. De holes van voetgolf zijn natuurlijk ook groter dan de holes bij golf: er moet een voetbal inpassen. Een middagje voetgolf zorgt voor een hele leuke dag uit. Zijn jij en je vrienden niet per sé fan van voetbal? Dan kan frisbeegolf of Pitch and Putt ook een leuk golf-alternatief zijn. 

  1. Toerist in eigen land

Nederland is een klein land, waardoor – door middel van het uitgebreide spoornetwerk – alle grote steden erg makkelijk bereikbaar zijn. Je kunt er dus gemakkelijk voor kiezen om een dagje toerist in eigen land te spelen, door een stad in Nederland te bezoeken waar je nog nooit bent geweest. Er zijn namelijk erg veel mooie plekken in Nederland, die de meeste Nederlanders nog nooit gezien hebben. Onze hoofdstad Amsterdam kan al een leuk bezoekje zijn, maar steden zoals Maastricht, Groningen of Alkmaar kunnen jou en je vrienden ook voorzien van een heerlijk dagje weg. 

  1. Ga het water op!

Komt er goed weer aan? Dan is het perfecte dagje weg voor jou natuurlijk het water op gaan. Met de rubberboten van Boottotaal weet jij zeker dat jij en je vrienden een erg leuk dagje tegemoet gaan. Varen kan op verschillende plekken in Nederland. Giethoorn is erg populair, maar in Friesland vind je ook veel mooie plekken waar jij en je vrienden jullie rubberboot op kunnen blazen. Wel belangrijk: smeer je goed in als je op een zonnige dag het water op gaat. Je verbrandt hier namelijk erg snel.