Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Wat is het verschil tussen gelnagels en acrylnagels?

Op Instagram zie je vaak mooie foto’s voorbij komen van prachtige nagels. De ene creatie is nog origineler dan de andere. Maar welke nagellak wordt daar voor gebruikt? In de salon heb je vaak de keus tussen acryl en gel lak. Maar wat is eigenlijk het verschil? Lees verder en je komt erachter!

 

Wat is acryl? 

Bij het aanbrengen van een acrylnagel wordt er gebruik gemaakt van acrylpoeder en vloeistof. Deze twee chemische stoffen vormen samen een bolletje. Dit bolletje wordt op de gehele nagel aangebracht met een penseel. De acryl laag wordt vervolgens hard waardoor de nagels langer en dikker worden. 

 

Wat is gellak? 

Gellak is een gel nagellak bestaande uit een combinatie van verschillende stoffen die je moet uitharden onder een UV- of LED-lamp. Het verschil met gewone nagellak, is dat gellak door middel van deze lampen veel langer blijft zitten. Ook zorgen die lampen er voor dat gellak sneller droogt dan gewone nagellak. Win-win situatie dus!

 

Wat zijn de verschillen?

Het grootste verschil zijn de chemicalien die worden gebruikt, acryl is namelijk opgebouwd uit andere stoffen dan gel lak. Hierdoor is acryl veel sterker dan gel lak. Ook de manier van drogen is anders, bij gel lak heb je namelijk een lamp nodig om de lak uit te harden. Tot slot zit er ook een verschil in de uitstraling van de nagels. Bij gel lak breng je een topcode aan, waardoor de galnagels uiteindelijk meer glanzen. 

 

Topcode 

Ben je enthousiast geworden over de gellak en wil je het aanschaffen? Dan ben je bij TOPCODE Cosmetics aan het juiste adres voor een groot aanbod. Het is altijd leuk om verschillende kleuren gel nagellak te hebben. Bij elke gelegenheid past namelijk een andere look en dus ook een andere kleur gellak. Bestel jouw favoriete gellak online bij Topcodecosmetics.nl. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan heb je je nieuwe gel nagellak morgen al in huis. Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten! 

 

https://www.topcodecosmetics.nl/