Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de werkwijze van deze woningmakelaar in Breda

Wilt u uw woning verkopen? Dan denkt u er wellicht aan om een woningmakelaar in regio Breda in te schakelen. MB Makelaars denkt met u mee, staat naast u gedurende het gehele proces en staat altijd voor u klaar, zowel overdag als ’s avonds en in de weekenden. In een eerste gesprek komt een van de makelaars graag bij u langs om hun werkwijze toe te lichten. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis. Heeft u een goed gevoel bij deze woningmakelaar uit Breda? Dan worden onder andere de volgende punten voor u geregeld:

  • Energielabel
  • Advertenties
  • Verkoopstyling
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Koopovereenkomst
  • Overdracht

Van begin tot eind wordt u dus vakkundig verder geholpen.

Een succesvolle aankoopmakelaar

Ook wanneer u een huis wilt kopen, schakelt u MB Makelaars in. Deze makelaars weten als geen ander dat het kopen van een huis een ontzettend belangrijke beslissing is en emotioneel en financieel uitputtend kan zijn. Daarom is het goed om na te denken over met wie u in zee gaat om u te helpen tijdens het aankooptraject. Helaas is het vaak zo dat de makelaar van de verkoper niet uw belangen behartigt. Betrek daarom een onafhankelijke adviseur tijdens de aankoop: een makelaar van MB Makelaars bijvoorbeeld. Zij zien daarnaast namelijk ook het aanbod vóórdat deze op Funda verschijnt.

Woont u binnenkort in uw droomhuis?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u daarom een woningmakelaar uit Breda inschakelen om u te helpen met het aankooptraject? MB Makelaars luistert naar uw wensen en gaat voor u op zoek naar uw droomwoning die past bij uw budget. Daarnaast voorzien zij u van het beste advies en werken ze onder het ‘no cure, no pay’-principe. Dit betekent dat u niet betaalt wanneer er geen resultaten worden behaald. Dit geldt echter niet voor de woningbezichtigingen.

Gerelateerde artikelen

Met deze decoratietips voel jij je thuis in je eigen huis

Tijdelijk een koffiemachine huren

Kerstcadeaus, je moet wat bedenken