Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart Oost-Vlaanderen in België

Ben je op zoek naar een heteluchtballonavontuur van je leven? Zoek niet verder dan Oost-Vlaanderen! Het prachtige Sint-Niklaas, is gelegen in Oost-Vlaanderen. Is het al jaren de go-to-local voor ballonliefhebbers, waar een van de belangrijkste ballonevenementen ter wereld wordt gehouden, de Vredesfeesten. Vaar over eindeloze weiden en verken de tuinen van de buren vanuit een geheel nieuwe hoek – ballonvaren brengt u ervaringen als nooit tevoren! Voor een geweldig dagje uit met een betaalbaar prijskaartje, kan C-Air helpen om uw droomreis waar te maken. Dus waag de sprong en boek vandaag nog uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen!

Niet enkel een ballonvaart boven Oost-Vlaanderen

Bij C-Air bieden we niet alleen ballonvaarten aan in Oost-Vlaanderen, maar over het hele land. Of het nu onze basis in Sint-Niklaas is, of een van onze andere opstijglocaties in Antwerpen, Gent en de Zwalmstreek – een zomeravond in de lucht doorbrengen is echt een onvergetelijke ervaring. Het landschap van Antwerpen is rijk aan bezienswaardigheden zoals de Schelde en het bijbehorende landschap, Deurne Airport en Wilrijk, en zelfs de bossen van Brasschaat! Als dit je een opwindend avontuur in de oren klinkt, plannen we graag een geschikte tijd in! Tijdens onze ballonvaart in Antwerpen van 1 uur voorzien wij drankjes en champagne.

Klaar om de wondere, betoverende schoonheid van Antwerpen te ervaren? Boek vandaag nog je favoriete ballonvaart bij C-Air! Onze pallonmanden variërend van twee tot achttien passagiers zijn perfect voor gezinnen, vriendengroepen of stelletjes & iedereen die kiest voor een magisch moment in de lucht. Je kan starten in elke regio van Vlaanderen dus je hoeft enkel de bestemming te bepalen – vertrekken maar! Geniet tijdens je reis van prachtige uitzichten over haven en Schelde om te vervolgen met het historische centrum van Antwerpen. Vergeet ook Sint-Niklaas niet; kom terug verfrist door het adembenemende landschap boven deze pittoreske stad! Het is tijd om jouw ballonnaerdsavontuur te beginnen, dus leg uit en boek direct!

https://www.balloony.be