Next Magazine
Image default
Horeca

Bouter: Dé Specialist in Professionele Keukens met Meer dan 50 Jaar Ervaring

Bouter is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele keukens. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Bouter zich bewezen als een betrouwbare partner voor horecaondernemers, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, hotels en nog veel meer. Of het nu gaat om de aanschaf van losse keukenapparatuur of een complete maatwerkinrichting, Bouter biedt advies en oplossingen die aansluiten bij de behoeften van elk bedrijf.

Een Totaaloplossing voor Jouw Professionele Keuken

Bouter begrijpt dat elke professionele keuken uniek is, daarom bieden ze een totaaloplossing voor jouw specifieke behoeften. Ze werken samen met verschillende partners om aanvullende wensen in te vullen en zorgen voor een naadloze projectuitvoering. Van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie, Bouter verzorgt het projectmanagement en houdt rekening met moderne technieken en nieuwe marktontwikkelingen. Met behulp van 3D-ontwerp kunnen ze een realistisch beeld geven van hoe jouw keuken eruit zal zien.

Verkoop van Losse Apparatuur en Service en Onderhoud

Bouter biedt niet alleen complete keukenoplossingen, maar ook de verkoop van losse professionele apparatuur. In hun webshop kun je een breed scala aan apparatuur vinden, en het deskundige verkoopteam staat klaar om advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien heeft Bouter een eigen serviceafdeling met gespecialiseerde monteurs op het gebied van thermische apparatuur en koeltechniek. Zo kun je bij hen terecht voor service en onderhoud onder één dak.

Het Verschil Maken met Bouter

Wat maakt Bouter anders dan andere aanbieders van professionele keukens? Allereerst bieden ze topkwaliteit apparatuur, of het nu gaat om bekende A-merken of hun eigen private label. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Bouter, en ze bieden verschillende mogelijkheden om jouw keuken energiezuinig en milieuvriendelijk te maken. Daarnaast is efficiënte inrichting een speerpunt, waarbij ze rekening houden met bewegingsruimte, loopafstanden en een logische indeling. Ergonomie en veiligheid zijn ook belangrijke aspecten, en Bouter denkt mee over de juiste werkhoogtes, routing en afzuiging om een goed werkklimaat te creëren. Tot slot hechten ze veel waarde aan hygiëne en bieden ze oplossingen om jouw professionele keuken gemakkelijk schoon te houden.

Landelijke Servicedekking en Werkzame Sectoren

Met een landelijke servicedekking zorgt Bouter ervoor dat jouw keuken blijft draaien. Hun serviceteam staat altijd paraat om eventuele problemen snel op te lossen en onderhoud te verrichten. Bouter bedient diverse sectoren, waaronder horeca, zorg, bedrijfsrestaurants, scheepvaart, hotellerie, leisure, onderwijs en petrol. Ze hebben ervaring en expertise in al deze gebieden en begrijpen de specifieke behoeften van elke sector.

Maak Kennis met Bouter

Ben je benieuwd naar wat Bouter te bieden heeft? Breng dan eens een bezoek aan hun showroom in Zoetermeer. Daar kun je zelf ervaren waarom een professionele keuken van Bouter de beste keuze is. Maak een afspraak en laat je inspireren door de mogelijkheden.

 

https://bouter.nl/