Next Magazine
Image default
Management

Breng de stichtingskosten van uw project in kaart en ga goed voorbereid te werk

Heeft u de stichtingskosten voor uw nieuwe project al in kaart gebracht? Nee? Het is altijd aan te raden om een zo compleet mogelijk beeld van de verwachte kosten voor uw project op papier te zetten. Welke middelen gaat u inzetten en hoeveel zullen deze naar verwachting gaan kosten? Door hier van tevoren over na te denken voorkomt u vervelende situaties waarin u uw budget overschrijdt. Met een advies over de stichtingskosten van uw nieuwe project heeft u een accuraat beeld van de kosten die naar alle waarschijnlijk zullen plaatsvinden. Laat u daarom adviseren door een deskundige partner op het gebied van bouwkostenmanagement. DDC Consulting is zo een bedrijf. Met een jarenlange ervaring op het gebied van bouw en vastgoed is dit dé partner die u zoekt.

Wat zijn de exploitatiekosten van uw project op het gebied van vastgoed?

Na het in kaart brengen van de stichtingskosten is het tevens belangrijk om de exploitatiekosten van uw vastgoed in kaart te brengen. De kosten stoppen immers niet wanneer enkel de bouw van het project is afgerond. Vaste lasten zoals verzekeringen en rente nemen een groot gedeelte van het budget in beslag. Het is daarom prettig om ook deze direct te noteren, zodat u nooit voor vervelende situaties komt te staan. DDC Consulting helpt u hier graag bij. Zij geven u een persoonlijk advies over de exploitatiekosten van uw project op het gebied van vastgoed. Zo weet u zeker dat u geen enkele kostenpost over het hoofd ziet!

Laat u adviseren en ga gelijk aan de slag

Bent u klaar voor een goed voorbereid project? Kies dan voor een samenwerking met dit professionele adviesbureau. De deskundige medewerkers van DDC Consulting staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Naast stichtingskosten en exploitatiekosten hebben zij tevens een uitgebreide kennis van onderhoudskostenplanningen, het voeren van energiebeheer en het opstellen en voeren van een gedegen onderhoudsstrategie. Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die dit bedrijf voor u kan uitvoeren. Neem contact met hen op en bespreek de mogelijkheden.