Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Karma – double dots oorbellen kopen

Het merk Karma

Het merk Karma is een sieraden bedrijf en waar ze mee opvallen is dat ze sieraden maken van natuurstenen en hoogwaardige kristallen. Alle sieraden zijn ambachtelijk gemaakt en voor Karma is dit een belangrijk gedeelte van het bedrijf. De oorbellen van Karma zijn erg bekend, maar dat zijn niet de enige sieraden die ze bieden. Ze hebben bijvoorbeeld ook armbanden en sieraden die speciaal voor kinderen zijn in hun assortiment. De naam karma heeft iets te maken met wat karma betekent. Het is namelijk een betekenis uit het Boeddhisme en het Hindoeïsme en het komt erop naar dat alle dingen die je doet een gevolg hebben en uiteindelijk bij je terug komen. Goed of slecht.

 

Double dots oorbellen

Double dots oorbellen zijn oorbellen met wat de naam al doet vermoeden, twee knopjes/parels. Aan de voorkant is een kleine knop en aan de achterkant een grote. De oorbellen zijn door beroemdheden als Rihanna en Emma Watson bekend gemaakt bij het grote publiek.

 

De double dots oorbellen van het merk Karma beschikken dus over echt kristal of natuursteen. Bovendien is er veelal zilver in verwerkt.

 

Soorten Karma double dots

Bij de double douts van Karma heb je de mogelijkheid om te kiezen uit vele soorten. Zo kun je onder andere kiezen uit parel double dots die je niet alleen in het wit kunt krijgen, maar ook in andere kleuren. Je kunt ook uit de zogenaamde crystal double dots kiezen waarop kleine kristallen gemaakt zijn. Dit geeft dan weer een hele andere look aan de oorbellen. De spikes double dots beschikken over hele kleine pareltjes. Karma heeft ook kleine double dots in hun assortiment voor degenen die de normale double dots te groot vinden en ze beschikken ook over double dots van echt zilver. Als laatste hebben ze twisted double dots in hun assortiment wat betekent dat de het knopje aan de achterkant van je oor niet recht zit, maar juist wat meer hangt.

 

Hoe duur zijn double dots oorbellen van Karma?

De double dots van het merk Karma kun je voor ongeveer 20 euro kopen.

http://www.ikbensieraden.nl/karma-double-dots-oorbellen

Gerelateerde artikelen

De leukste accessoires voor de lente

Warme winterjassen uitgelicht

5 manieren om een wit t-shirt te dragen