Next Magazine
Image default
Adverteren

Vazen van een hoge kwaliteit kopen.

Vazen heb je natuurlijk in alle soorten en maten. Alleen nog een belangrijk verschil buiten de vorm om is de kwaliteit. Loop een goedkope winkel in en met een beetje geluk kan je rond de 10 euro al een leuke vaas kopen. Het is meestal geen unieke vaas gewoon zo’n standaard vaas. Met een beetje geluk staat er nog een tekstje op gedrukt die tijdens het schoonmaken eraf valt. Nee bij Flowertools kom je dit soort assortiment niet tegen. Bij ons kom je alleen modellen vanaf € 20 tegen. Maar waar zit het verschil tussen vazen van € 20 en modellen van € 10? De kwaliteit is het grootste verschil bij onze bloemenvazen. Als één van de weinige bieden wij vazen aan gemaakt van echt dik glas. Daarnaast is het ook nog eens kristalglas! Dit komt u niet zo heel snel tegen als u een willekeurige winkel binnenloopt.

Vazen waarvan het glas minimaal 2 cm dik is.

Onze vazen wegen gemiddeld 3 tot 5 kg. Moet u voorstellen dat zo’n goedkope vaas rond de kilo weegt als u dit red. U komt bij ons geen goedkope vazen tegen, maar echt kwaliteit. Dit is de reden dat u bij ons misschien wat meer betaalt, maar dan weet u wel dat u er lang plezier van heeft. Als u de vaas een keertje omstoot dan is deze niet meteen kapot. Nog een voordeel van dik glaswerk is dat het niet zo snel omvalt als er een zwaar bloemstuk in staat. U ziet meteen bij het bekijken van uw bloemenvaas dat u echt kwaliteit in handen heeft.

Vazen van hoge kwaliteit online kopen.

De unieke collectie van Flowertools is alleen online verkrijgbaar. U komt onze vazen dus niet tegen in een willekeurige winkel. Online kan u de complete collectie bekijken en eventueel direct bestellen en laten thuisbezorgen. Plaatst u een bestelling van meer dan € 50? Wij betalen dan direct de bezorgkosten van de vazen. Je hoeft dan lekker geen bezorgkosten te betalen.

http://flowertools.nl/vazen/