Next Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Catch’m fishing experience

Over de Catch’m Fishing Experience

Heeft u altijd wel eens willen leren vissen, maar glipt de tijd altijd net uit uw handen? Houd dan vandaag nog op met excuses maken, en overweeg eens een echte Catch’m Fishing Experience te boeken. De Catch’m Fishing Experience is een ervaring die u nooit zult vergeten. Ga met een professionele visgids mee in zijn boot en leer de fijne kneepjes van het vissen samen met de visgids. Hij kent de wateren, hij beschikt over kennis van de vele soorten vissen en neemt u compleet onder zijn vleugels. Het is werkelijk een unieke ervaring waar u ook nog eens wat van kunt leren. Een Catch’m Fishing Experience is te boeken voor een dag of voor een langere reis. Langere reizen kunnen eventueel ook all-inclusive naar het buitenlang geboekt worden.

De Catch’m Fishing Experience boeken

Of u nu alleen bent of met vrienden eens wilt gaan vissen, met het gezelschap van een visgids weet u in ieder geval zeker dat u naar huis gaat met een paar vissen. Daar zorgt de Catch’m Fishing Experience dan ook graag voor! Heeft u al een idee waar u wilt gaan vissen en met hoeveel mensen u op stap wilt gaan? Neem dan contact op met de visgids van Catch’m Fishing Experience voor een vrijblijvende offerte. Geef in deze gesprekken goed aan met hoeveel mensen u op reis wilt gaan, of het om een dag trip of om een langere reis gaat en of u in het buitenland wil vissen met onze visgids. Het is ook slim om aan te geven of u, mits het gaat om vissen in het buitenland, zorgt voor eigen vervoer en overnachting. De visgids van Catch’m Fishing Experience kan zelf ook vervoer, overnachting en meer (all-inclusive) regelen. Dit is allemaal te overleggen. Neem voor een offerte contact op met Catch’m Fishing Experience via de contactpagina op de website.

Mag ik mijn eigen spullen meenemen?

Met Catch’m Fishing Experience hoeft u niets mee te nemen, maar het mag wel. Bent u bijvoorbeeld meer comfortabel met uw eigen hengel of aas, dan mag u dit meebrengen. Neem vooraf wel contact op met de visgids over dit soort zaken; het is beginners afgeraden om iets mee te brengen voor de Catch’m Fishing Experience. Alles wat u nodig heeft om vis te vangen is aanwezig op de boot. Mocht u niet weten hoe iets werkt, wordt u dit graag uitgelegd door de visgids.