Next Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

De Geliefden in het Tarotdek

De Geliefden is de zevende kaart in de 22 troefkaarten (Major Arcana) en wordt geassocieerd met het getal 6. Als de kaart in een reading wordt getekend, is het een kaart van goed voorteken als het gaat om liefde, maar het is niet noodzakelijkerwijs betekent dat het gerelateerd is aan liefde. Het gaat meer om de keuzes. Twee mensen die om elkaar geven, maken samen keuzes over hun toekomstige leven en nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor die keuzes, dit gaat op voor Horoscoop Ram, Horoscoop Stier en Horoscoop Tweeling.

Zoals te zien is op de afbeelding van het Rider-Waite-dek, staat een zon symbool voor verlichting, groei, gezondheid en positiviteit. Er zijn drie cijfers. dwz een engel, een naakte man en een vrouw die Adam en Eva vertegenwoordigen. Dit kan erop duiden dat er een matchmaker betrokken is, of het kan ook een derde partij zijn. dat wil zeggen dat een van beiden, of mogelijk beide, vals spelen of een affaire hebben. Een slang die rond de rode appelboom achter Eva is gewikkeld, symboliseert het verraderlijke vooruitzicht van sensuele verleiding. Terwijl de appelfruit symboliseert haar verlangen naar passie en een herinnering aan haar fouten in het verleden.

In een andere relationele context is het vaak een goed teken dat je relatie snel positief zal worden en binnenkort een heel nieuw dieper niveau zal bereiken. Het kan een teken zijn dat er binnenkort een huwelijk komt. De reis met uw partner verloopt mogelijk niet altijd soepel. Liefde kiest ervoor om samen de regen te trotseren ondanks de slechte dagen. Toon dankbaarheid, help elkaar groeien en verruim de horizon.

Als je alleenstaand bent en iemand nieuw wilt huren, is de kans groot dat hij / zij snel je leven zal betreden. Houd rekening met andere getrokken kaarten om te zien of hij / zij een geschikte partner is of niet. Als u niet verwacht in een partnerschap te willen zijn, bereidt u uw hart, huis of werkruimte voor om een ​​nieuwe persoon of een nieuw dier te verwelkomen.

In een carrière of zakelijke lezing, suggereert de Geliefden-kaart vakbonden en harmonieuze partners. Het kan ook wijzen op het maken van een belangrijke keuze.

Op een persoonlijk niveau zou je een levensveranderende keuze kunnen maken die veel emotionele bagage op je hart kan hebben. Het kan een keuze tussen twee partijen betekenen, dat wil zeggen tussen een geliefde en iemand van belang in uw leven (mogelijk een ouder). Het lijkt zo’n keuze, volg je hart op basis van je intuïtie. Het is een herinnering om dingen met liefde en een positieve mindset en intentie te doen.

https://horoscoop.jouwweb.nl/