Next Magazine
Image default
Groothandel

Houtpellets kopen voor een langdurig warm huis

Wie in de winter een warm huis wil hebben, gaat houtpellets kopen voor zijn of haar kachel. Heeft u ook een houtkachel? Dan is het een goed idee om eens te informeren naar de voordelen van het overstappen naar houtpellets als brandstof. Ook als u een cv heeft die op bijvoorbeeld aardas werkt, doet u er goed aan om na te denken over een cv-ketel op houtpellets. Wanneer u houtsnippers schoonmaakt, droogt en vervolgens intens samenperst, krijgt u houtpellets in de vorm van kleine buisjes hout. Deze biobrandstof is niet alleen beter voor het milieu, maar het gaat ook langer mee en zal uw vaste energielasten omlaag halen. Ook met houtpellets kunt u namelijk uw huis opwarmen tijdens de koude wintermaanden.

Zijn er extra voordelen van houtpellets?

Jazeker, er zijn extra voordelen waar u van profiteert als u houtpellets gaat kopen. Ten eerste koopt u een product dat langer meegaat (als in branduren) voor een lagere prijs dan u gewend bent van bijvoorbeeld de (aard)gas rekening. Daarnaast is het kopen en gebruiken van brandhout niet altijd even gebruiksvriendelijk. Het weegt veel, het is niet altijd even gemakkelijk aan te maken en het kan vonken afgeven. Houtpellets koopt u of laat u bezorgen in big bags en ze branden een lange tijd met minder risico. Een derde en laatste voordeel van houtpellets kopen, is de duurzaamheid. Afvalhout is een restproduct dat een nieuw leven krijgt, in tegenstelling tot brandhout waarvoor vaak een boom gekapt is.

Gedizo sinds de jaren ‘90

Maar waar koopt u deze houtpellets? Er zijn steeds meer bedrijven die houtpellets aanbieden omdat de vraag ernaar steeds groter wordt. Houtpellets kopen bij Gedizo biedt u de zekerheid van hoogwaardige houtpellets die lang meegaan en eenvoudig in gebruik zijn. Gedizo maakt de houtpellets van afvalhout en perst dit samen. Als u een groot bedrijf bent dat houtpellets nodig heeft, is het mogelijk om bij Gedizo big bags van het product te bestellen. Sinds de jaren ‘90 weet dit bedrijf hoe het de beste houtpellets kan verkopen. Zo heeft het sindsdien de Europese markt veroverd.

https://gedizo.nl/