Next Magazine
Image default
Adverteren

Whiskey glazen voor Schotse whisky

Veel mensen denken dat whisky oorspronkelijk uit Schotland komt. Als je denkt aan whisky dan denk je natuurlijk aan Schotland. Het land is één van de grootste whisky producenten ter wereld. Toch is het niet echt bekend waar de oorsprong vandaan komt. Eén ding is zeker ons favoriete drankje komt helemaal niet uit Schotland. Toch maken we massaal een bedevaartstocht richting het land van de Whisky. Echte liefhebbers zoeken ook bijpassende whiskey glazen bij hun favoriete whisky. Alleen welke whiskey glazen kan je nou het beste gebruiken voor Schotse whisky?

Whiskey glazen voor Schotse whisky zijn afhankelijk van het soort whisky.

 

In 1494 begonnen de Schotten met het stoken van hun eigen levenswater zoals ze whisky noemde. Het stoken van whisky werd ontzettend populair en steeds meer families stookte hun eigen drankje. Natuurlijk horen hier bijpassende whiskey glazen bij. Veel mensen weten alleen niet dat er verschil zit tussen de diverse glazen. Je hebt eigenlijk twee soorten whiskey glazen voor Schotse whisky. Je hebt bourbon glazen en nosing glasses. Sommige Schoten zweren erbij dat je alleen nosing glasses kan gebruiken. Het voordeel van nosing is vooral dat ze ideaal zijn om proefnotities te maken. Wil je meer leren over Schotse whisky? Dan zijn dit de perfecte whiskey glazen. Wil je gewoon genieten? Dan kan je prima af met gewone bourbon whiskey glazen.

Whiskey glazen online bestellen gemaakt uit kristalglas.

 

Een minpuntje aan speciale whiskey glazen is vooral dat ze lastig verkrijgbaar zijn. In de Blokker kan je niet terecht voor whiskey glazen. Vooral niet als je ook nog eens kristalglas wil hebben. Kristalglas is van een nog hogere kwaliteit en staat garant voor perfectie. Je bent vooral op online shops aangewezen als je graag whiskey glazen wil kopen. Het aanbod online is een stuk groter en je kan hier echt genieten van een hoge kwaliteit.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl