Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Wat is volnerfleer?

Volnerfleer is de hoogste kwaliteit leer en biedt veel voordelen.

Hier zijn 3 belangrijke onderscheidingen van volnerfleer:

1. VOLNERFLEER KOMT VAN DE TOPLAAG VAN DE HUID.
Deze laag van de huid bevat ALLE natuurlijke nerven (daarom noemen we het volnerf). Volnerfleer is duurder voor fabrikanten om te kopen en moeilijker om mee te werken.

2. HET NATUURLIJKE OPPERVLAK VAN VOLNERFLEER IS UNIEK.
Het vertelt een verhaal en onthult natuurlijke onvolkomenheden, vlekken en zelfs lichte merken op het oppervlak. Volnerfleer is extreem sterk en duurzaam, omdat de natuurlijke nerf de sterkste vezels in de huid bevat. Hoewel sterk en duurzaam, blijft volnerfleder extreem goed ademend, wat resulteert in minder vocht bij langdurig contact.

3. NOG ÉÉN WOORD: KARAKTER.
Naarmate volnerfleer leer ouder wordt in plaats van te verslijten, verbrandt en verfraait het en ontwikkelt het een gewild patina en een uniek karakter dat niet gemakkelijk kan worden gedupliceerd. Echt, hoe meer je het gebruikt, hoe beter het eruit ziet en aanvoelt.

Het komt er op neer: volnerfleer is de hoogste kwaliteit leer die voor geld te koop is. Als je overweegt om te investeren in volnerfleer is het de moeite waard om de verschillen in duurzaamheid en het natuurlijke verouderingsproces te kennen. Kijk gerust eens naar de hoogwaardige leerproducten in de Cowboysbag sale, dan weet je zeker dat je de beste volnerf leerproducten krijgt voor slechts weinig geld.

Het is waar in mensen en het is waar in leer, “Je kunt veel dingen zeggen, je kunt veel dingen doen, maar je kunt karakter niet faken”.