Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Zomer polo

Zomer polo van Lacoste

Een zomer polo is een handig kledingstuk in je kledingkast. Er zijn veel verschillende soorten en merken te krijgen. De meest bekende poloshirts zijn van het iconische én kwalitatieve topmerk Lacoste. Een Lacoste polo heren draag je sportief en staat elegant. Bovendien is de pasvorm van deze shirts uitstekend! Het merk is goed op de tennis- en golfbaan te dragen maar ook gewoon op straat. 

The croc

Lacoste heeft een in het oog springend logo: een krokodil ofwel ’the croc’. René Lacoste, de grondlegger van het merk, was een bekend tennisser. Tijdens een deelname aan een Davis Cup grapte hij tegen zijn coach dat hij bij winst een tas, met krokodilmotief, voor hem zou kopen. Een journalist hoort deze opmerking en de bijnaam Krokodil is geboren. Deze bijnaam zou later het beeldmerk van de Lacoste kleding worden. 

Lacoste

Het bekendste kledingstuk van Lacoste is ongetwijfeld de polo. Lacoste veranderde de toen bestaande poloshirts in het model zoals wij dat nu kennen. Voor veel mensen is het DE polo. Deze zomer polo mag in geen enkele sportieve garderobe ontbreken! Lacoste heeft een gehele kledinglijn met kwalitatieve, sportieve en elegante kleding. 

De polo

De Lacoste polo heren staat al jaren aan de absolute top. Het shirt is gemaakt van een unieke stof, is van zeer goede kwaliteit en wordt handgemaakt. De bekende krokodil op de kleding staat garant voor de echtheid. De Lacoste polo heren blijft actueel omdat het merk de polo door de seizoenen heen herziet. Een polo van Lacoste is een echte musthave voor je garderobe. 

Top casual kledingstuk

Je kunt de Lacoste zomer polo bij veel gelegenheden dragen. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie of in het weekend, maar ook tijdens een lunch of sportief op de tennis- of golfbaan. Het is een kledingstuk wat altijd goed van pas komt. 

Aanbieding polo

Bij HemdVoorHem.nl kan je terecht voor de actuele collectie Lacoste polo’s. Op dit moment is er een bijzondere aanbieding. Daardoor kan je polo’s van Lacoste nu, nog voor de zomervakantie begint, aanschaffen voor een hele mooie prijs. Wie wil dat niet? 

Draagcomfort en model

Voor iedere wens is er een passend model polo: wijd, licht getailleerd of strak. Bij HemdVoorHem.nl kan je eenvoudig aangeven wat bij je past, waarna jou selectie op je scherm verschijnt. Kies de juiste kleur(en) en de polo(‘s) worden, mooi en goed verpakt, gratis toegezonden. 

HemdVoorHem

Bij HemdVoorHem.nl kan je terecht voor kwalitatieve kleding voor mannen. Het is een shop met een breed assortiment (over)hemden, truien en meer. De shop heeft een stylist waar je terecht kunt met vragen. Aankopen worden altijd gratis verzonden. Bij deze winkel kan je als klant zonder zorgen kopen. 

De aanbieding polo van Lacoste is nu verkrijgbaar bij Hemd Voor Hem!

https://www.hemdvoorhem.nl/poloshirts