Next Magazine
Image default
Rechten

Arbeidsrechtadvocaat inschakelen?

De arbeidsrechtadvocaten van Advocatenkantoren.nl staan u bij al uw arbeidsrechtelijke zaken. Met ultieme inzet voor de belangen van zowel werknemers als werkgevers. Conflicten op de werkvloer komen regelmatig voor. 

Heeft u een arbeidsrechtadvocaat nodig in Amsterdam?

Advocatenkantoren.nl heeft meerdere advocaten in Amsterdam die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Een arbeidsrechtadvocaat Amsterdam kan procederen en adviseren voor zowel werkgevers als werknemers. De advocaten begeleiden de ondernemer en werknemer bij de gang naar de rechtbank Uiteraard kunt u rekenen op professionele ondersteuning bij allerlei verschillende arbeidsrechtelijke zaken.

Er zijn veel verschillende zaken in het arbeidsrecht. Uit onze juridische ervaring blijkt dat onderstaande onderwerpen veelvuldig aan bod komen in het arbeidsrecht: organisatorische herstructurering, arbeidsvoorwaarden, contracten, ontslagzaken (vaststellingsovereenkomst), concurrentie- en relatiebeding, loonvordering, pensioen, arbeidsgeschillen, re-integratie, werkgeversaansprakelijkheid, transitievergoedingen en arbeidsongeschiktheid.

Werkgevers

Indien u als werkgever vragen heeft kunt u advies inwinnen van een arbeidsadvocaat. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over:

  • Hoe om te gaan met een disfunctionele werknemer?
  • een voorgenomen reorganisatie?
  • de staat van dienst bij de arbeidsongeschikte?
  • hoe een ontslag op staande voet moet worden uitgevoerd?

Werknemers

Mocht u als werknemer te maken hebben met 

  • ontslag zoals ontslag op staande voet of met wederzijds goedvinden 
  • het intrekken en/of aanpassen van arbeidsvoorwaarden?
  • arbeidsongeschiktheid en daaropvolgend een verlaging van uw salaris?
  • de gevolgen van een overname van het bedrijf?

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied waarin de nodige ontwikkelingen zich in hoog tempo voltrekken. Uw arbeidsrechtadvocaat van Advocatenkantoren.nl kent de  relevante bepalingen en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend arbeidszaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van arbeidsrecht nauwgezet bij.

Heeft u vragen of interesse in advies over arbeidsrecht of een van de andere rechtsgebieden? Neem dan contact op met één van de specialisten van Advocatenkantoren.nl. We beantwoorden graag uw vragen of adviseren u graag over uw specifieke juridische probleem.