Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

De kinderen bezig houden op een regenachtige dag

Als er regen wordt voorspeld, kan het moeilijk zijn om kinderen binnenshuis te vermaken. Maar maak je geen zorgen – wij hebben vier leuke activiteiten die je met je kinderen kunt doen om ze bezig en blij te houden op een regenachtige dag.

Maak je eigen ijs 

IJs maken is niet alleen een heerlijke traktatie, maar het is ook een gemakkelijke en leuke activiteit waar het hele gezin aan mee kan doen. Alles wat je nodig hebt zijn eenvoudige ingrediënten zoals zware room, suiker, zout en vanille-extract. En als je echt creatief wilt zijn, kun je food aroma’s van Aromaworld toevoegen!

Maak een hindernisbaan binnenshuis 

Wees creatief en maak een hindernisbaan binnenshuis met kussens, dekens, stoelen en huishoudelijke voorwerpen! Deze activiteit stimuleert fysieke fitheid terwijl je thuis plezier hebt met het gezin. Je kunt zelfs elkaar uitdagen om te zien wie het parcours het snelst kan afleggen!

Een knutselmiddag 

Als het buiten regent is er niets beter dan binnen knutselen! Pak het bouwpapier, lijmstiften, stiften en andere knutselspullen die je bij de hand hebt en laat je fantasie de vrije loop! Maak kaarten voor vrienden of familieleden of maak kunstwerken voor aan de muur – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bak iets lekkers 

Bakken is ook een geweldige manier om samen te genieten als gezin – en het is nog lekker ook! Van koekjes tot cakes en taarten tot muffins – de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het bakken van iets lekkers in de keuken. Bovendien krijg je daarna een toetje te eten – veel beter dan dat wordt het niet!

Laat de regen je plannen niet verpesten-er zijn genoeg leuke activiteiten die je thuis met de kinderen kunt doen als het buiten regent. Van ijs maken tot het maken van een hindernisbaan binnenshuis of een knutsel-sessie – je zult zeker iets vinden dat iedereen in het gezin leuk vindt om samen te doen op die regenachtige dagen die voor de deur staan!

https://www.aromaworld.nl/nl/