Next Magazine
Image default
Energie

Voor het reinigen van uw zonnepanelen schakelt u dit bedrijf in

Wist u dat vieze zonnepanelen ontzettend nadelig voor uw rendement kunnen zijn? Dit kan teruglopen tot wel 25% en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Kies er daarom voor om Solar Cleaners Nederland in te schakelen. Dit erkende bedrijf is dé expert op het gebied van het reinigen van zonnepanelen. Dit doen zij op een zorgvuldige en milieuvriendelijke manier voor op optimale resultaten. Aan te raden is om minimaal een keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen. Er zijn in een jaar namelijk veel omstandigheden waarbij uw zonnepanelen bevuild raken. Denk aan weersomstandigheden, mosvorming, uitwerpselen van vogels en vuil dat uit bomen valt. Geef uw zonnepanelen meer kans om zonlicht op te vangen door deze schoon te houden!

Kies voor een milieuvriendelijke reinigingsbeurt

Wanneer de specialisten van Solar Cleaners Nederland bij u langskomen – of u nu particulier of bedrijfseigenaar bent – gaan zij vanaf de grond, het dak of met een hoogwerker te werk. Alle mogelijkheden zijn er om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, op een veilige manier. Het reinigen van uw zonnepanelen wordt gedaan met zachte borstels om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast wordt er schoongemaakt met gedemineraliseerd water om kalkaanslag tegen te gaan. Met kalkaanslag kan vuil namelijk gemakkelijker hechten, en dit wilt u natuurlijk niet. In het water worden geen reinigingsmiddelen toegevoegd voor een ultiem milieuvriendelijke werkwijze.

Een offerte aanvragen is heel gemakkelijk

Via de website van dit bedrijf ontdekt u wat de kosten ongeveer zijn voor uw opdracht. U kiest voor een minipakket wanneer u één tot zestien panelen heeft. Dit kost € 85,-. Heeft u 17 tot 25 panelen? Dan kiest u voor het maxipakket van € 115,-. Wilt u een offerte op maat aanvragen omdat u bijvoorbeeld 26 panelen of meer heeft? Doe dit dan eenvoudig via het contactformulier. Er wordt dan door het vakkundige team zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.