Next Magazine
Image default
Huishoudelijk

G4 led lampen als kleinste toepassingen

Een van de schoonheden in g4 led verlichting is dat ze beschikbaar zijn vanuit de kleinste toepassingen tot de grootste. Dit contrast kan duidelijk worden gezien wanneer wij een blik nemen bij de lichten gebruikt in sport- en diverse sportevenementen. Er zijn verschillende apparatuuren voor sport waar LED-lampjes worden gebruikt, vaak voor veiligheid kits.

Auto verlichting zijn steeds een populaire oplossing als gevolg van hun lage stroomverbruik, gemakkelijke toepassing en goedkoop onderhoud. G4 LED-lampjes zijn niet gevoelig voor schokken, en hebben een lange levensduur, waardoor ze met name geschikt is. Deze lampen zijn beschikbaar voor auto’s in een breed scala: deze lampen zijn beschikbaar met verschillende hulpstukken, straal hoeken en helderheid, dus de beste oplossing voor het vervangen van een traditionele licht niet een probleem moet. Deze led lampen zijn de perfecte oplossingen voor motorfietsen ook, waar in principe dezelfde toepassingen kunnen worden gebruikt.

LED zaklamp lichten zijn economische op de levensduur van de batterij als ze weinig stroom verbruiken. Met de voortdurende ontwikkeling van LED producten zijn ze verkrijgbaar in helderder versies ook met een fatsoenlijke lichtopbrengst.

Een andere sport gerelateerde gebruik van G4 geleid producten is de verlichting van sportfaciliteiten, van de kleinste fitness kamers tot de verlichting van enorme arena’s. Verhelderend kleine kamers zijn niet veel anders dan huishoudelijke toepassingen, maar velen van ons zou worden verrast om te zien de enorme door G4 uitgestraalde licht geleid licht reflectoren in sport arena’s. Deze panelen zijn niet de enige toepassingen binnen de arena wel, er zijn dat verschillende vormen van LED verlichting zijn aanwezig met inbegrip van de scoreborden LED.

Voor nieuw gebouwde stadions LED-schijnwerper zijn de norm, als gevolg van hun lage consumptie van energie, minimaal onderhoud en duurzaamheid. Deze kenmerken zijn allemaal cruciaal in de stadions, die niet alleen minder geld te besteden aan verlichting en hun vervanging van plan maar ook zo groen mogelijk zijn en zo aantrekkelijk mogelijk moeten te trekken in kijkers. Nieuwe oplossingen in de wereld van sport arenas alle Voer de race door het winnen van de titel van de meest eco-vriendelijke stadion?, en dat al sluit andere vormen van verlichting. LED-lampen zijn ook de groenste verlichtingsoplossing beschikbaar op de markt. Een goed voorbeeld voor hun uitgebreide gebruik is de onlangs gebouwde Green Point Stadium in Kaapstad gebouwd voor het Wereldkampioenschap voetbal 2010. De arena, verlicht met de nieuwste en hoogste kwaliteit LEDs, gebouwd voor pronken met de verlichting, met behulp van verschillende vormen van LEDs, zoals strips, reflectoren, schijnwerpers, panelen, enz De architecturale stuk toont haar meest charmante gezicht tijdens de nacht, wanneer interne illuminations de muren transparant en ook helder omhoog maken.

http://www.leds-depot.nl/led-12v/g4-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Draag bij aan een schonere omgeving

Vaak sleutels kwijt? Lees hier 7 tips om dit in de toekomst te voorkomen

ENERGIEBESPARENDE E27 LED LAMPEN