Co packing voor winkels

Nextmagazine

Co packing is een belangrijk punt voor winkels. Je wilt namelijk dat de producten die je aan biedt speciaal zijn voor je eigen winkel. Daarom is het slim om als winkel de diensten van Na-Nomi in te schakelen.

 

Wat is co-packing?

Co packing klinkt als best een lastige term. Maar eigenlijk is het heel erg makkelijk. Het is een manier van het inpakken van verschillende producten. Dit maakt dat producten er netjes en verzorgd uit zien. Als winkel of bedrijf wil je hier natuurlijk wel gebruik van maken. Daarom is het slim om hiervoor naar Na-Nomi te stappen.

Co packing vind je in verschillende vormen. Zo heb je shrink wrapping, product sleeving, stickers, labels, etiketten en het ompakken, verpakken of inpakken van producten.

Shrink wrapping is een manier van inpakken waarbij er meerdere producten in één verpakking komen. Dit zie je vaak bij multiverpakkingen of voordeelverpakkingen.

Producten sleeving is ook een populaire manier van co packing. Dit is de kartonnen buitenkant van een paar producten. Dit wordt vaak gebruikt voor het aangeven van acties of tips en recepten voor een product.

Als je producten wilt exporteren of aanbiedingen wilt aangeven op bepaalde producten, is het handig om hiervoor stickers, labels of etiketten voor te laten maken. Hierdoor kun je je product aanbieden in verschillende landen.

Ook is het mogelijk om producten te laten ompakken, verpakken of inpakken. Dit is handig voor kerstpakketten, boodschappenpakketten of assortimentsverpakkingen. Dit is heel erg handig, omdat je vaak ziet dat de marktwisselt.

 

Hulp bij acties

Als je een idee hebt voor een actie of hulp wilt bij het kiezen van de verpakking voor een product, kun je hierover overleggen met Na-Nomi. Hierin kunnen ze je helpen om tot een goede oplossing te komen met je probleem. Door dit goed te overleggen, kom je samen tot een oplossing die voor beide partijen haalbaar is om te doen.

Als je samen tot een plan bent gekomen, gaat Na-Nomi het concept dat je samen hebt bedacht uitwerken. Na-Nomi neemt hierbij ook contact op met de leveranciers en de rest van de derde partijen. Dit scheelt voor jou als bedrijf een heleboel werk.

Ga naar https://www.na-nomi.nl/ voor meer informatie over Co packing en Na-Nomi.