Next Magazine
Image default
Groothandel

Met zelfklevende etiketten zorgt u voor een strakke afwerking

Het is verstandig om een expert in te schakelen voor het laten maken en bedrukken van zelfklevende etiketten. U wilt natuurlijk zeker weten dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en perfect aansluiten bij uw wensen. Belona is een specialist die u goed kunt inschakelen voor de klus. Met ruim 25 jaar ervaring in de labelproductie beschikken zijn over veel ervaring. Ook beschikken ze over een eigen DTP en moderne drukpersen zodat zij u van de mooiste labels kunnen voorzien. Kies bij hen uit verschillende materialen. Zo worden de etiketten onder andere in polyethyleen en polypropyleen geproduceerd.

Zowel bedrukte als onbedrukte zelfklevende etiketten

Belona levert zowel onbedrukte als bedrukte zelfklevende etiketten. Kies voor onbedrukte etiketten als u zelf een opdruk heeft dat u op het etiket wilt plaatsen. Dat is het handige aan blanco etiketten, u kunt er mee doen wat u wilt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ontwerp te laten maken om de zelfklevende etiketten te laten bedrukken. Dit ontwerp wordt natuurlijk geheel volgens uw wensen gemaakt. De etiketten zijn eenvoudig om te gebruiken in elk bedrijf aangezien ze geschikt zijn voor vrijwel alle printers en weegschalen. Daarnaast worden de labels geleverd in zowel thermal transferkwaliteit als thermische kwaliteit waardoor ze eenvoudig verwerkt worden in printers.

Laat labels op maat maken

Wilt u graag uw huisstijl goed naar voren laten komen? Dit kan zeer eenvoudig via de zelfklevende etiketten van Belona. De etiketten worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat u ze zelf gemakkelijk aanbrengt op uw producten. Naast de zelfklevende etiketten heeft u ook keuze uit een uitgebreid assortiment met diverse labels. Kies bijvoorbeeld voor A4 etiketten of wijnglas- en pinfeedetiketten. Met een klantgerichte aanpak en de mogelijkheid om producten volledig op uw wensen aan te laten sluiten, vindt u gegarandeerd het product dat u nodig heeft.

https://www.belona.nl