Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Vacatures Machinebouw

De machinebouw blijft altijd in beweging. En dat maakt deze branche zo veelzijdig en biedt veel uitdaging. Het vergt de nodige vakkennis en kunde en er wordt soms veel van je gevraagd. Je hebt oog voor veiligheid en je weet je vakinhoudelijke taken goed te plannen. Naast je vakinhoudelijke taken weet je altijd een oplossing te vinden voor uiteenlopende storingen. Door jouw vakkundigheid in te zetten kan jij van grote waarde zijn voor veel bedrijven. Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de machinebouw en deze zoektocht begint hier! 

Op zoek naar een baan in de machinebouw?
Je bent al jarenlang aan het werk bij hetzelfde bedrijf op het gebied van machinebouw. Elke dag weet je weer wat je te wachten staat aan dagelijkse vakinhoudelijke taken en storingen heb je binnen een mum van tijd opgelost. Zelfstandigheid ten top en een specialist waar collega’s veel van kunnen leren. Maar na routinematig werken ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Een nieuwe omgeving met persoonlijke ontwikkeling, bijscholing en extra uitdagingen. Bij T-Pion zijn wij specialist in technisch personeel. Met een vrijblijvend gesprek kunnen wij oriënteren wat jouw talenten zijn en welke baan bij je zou passen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan! 

Meer kapers op de kust; zo onderscheid jij je van anderen
Maar voordat jij jouw droombaan in de wacht weet te slepen, is het goed bewust te worden van jouw concurrentie. De andere kandidaten hebben ook heel wat in petto en het is belangrijk dat jij laat zien dat jij nét dat beetje extra hebt voor de baan waar je op solliciteert. Hoe onderscheid jij je van je concurrenten? Bedenk goed wat jouw sterke kanten zijn. Bekijk je curriculum vitae eens grondig en kijk eens kritische naar unieke eigenschappen, studies of werkervaring. Heb jij jarenlang ervaring in machinebouw en verschillende diploma’s en certificaten op zak? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon die bedrijven willen hebben. Bij T-Pion helpen we je graag een handje en ontdekken wij samen jouw unieke factor voor het vinden van een baan in de machinebouw!

https://www.t-pion.nl/