Next Magazine
Image default
Gezondheid

Methoden om ouderdomsvlekken te verminderen

Methoden om ouderdomsvlekken te verminderen

Wanneer je teveel last hebt van ouderdomsvlekken dan kan het aan een aantal zaken liggen. In de eerste plaats heb je waarschijnlijk in je leven teveel zonlicht op je huid gehad. Iedere keer dat jij je huid blootstelt aan zonlicht, wordt dit in het lichaam opgeslagen. Je kunt het zien als een geheugen van het lichaam, dat bijhoudt hoe vaak je zonlicht over je heen hebt gehad. In de loop van de jaren komt het effect daarvan naar buiten in de vorm van ouderdomsvlekken oftewel pigmentvlekken.

Valt er nog wat aan te doen?

Ouderdomsvlekken verwijderen – Je kunt je afvragen wat je hier dan mee aan moet en of de schade die je in de loop van de jaren hebt opgelopen nog kunt terug draaien. In feite is het haast onmogelijk om de oorzaak van de ouderdomsvlekken bij de kern aan te pakken omdat het ”geheugen” blijft bestaan. Wel kun je verdere schade voorkomen door voorzichtig met zonnestralingen op de huid om te gaan. Ook kun je de symptomen aanpakken en daarmee de pigmentvlekken die je al hebt (laten) behandelen.

Hoe pak je de symptomen aan?

Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor een laserbehandeling en anders voor een speciale crème tegen pigmentvlekken. In het geval van ouderdomsvlekken kun je het beste voor het laatste kiezen. Dit, omdat ouderdomsvlekken vaak over het hele lichaam verspreid zijn en het vaak om heel wat pigmentvlekjes gaat. Wanneer je dan in zo een geval voor een laserbehandeling zou kiezen, dan heb je een behoorlijk aantal behandelingen nodig voordat alle pigmentvlekjes zijn behandeld. Een huidblekende crème, zoals de Skinlight crème (makkelijk online te bestellen) is daarom geschikter. Je kunt de crème makkelijk over je hele lichaam smeren en daarmee alle ouderdomsvlekjes in één keer aanpakken.

Ouderdomsvlekken verminderen is goed te doen met een creme zoals Skinlight. Google er eens op en informeer eventueel naar de mogelijkheden.

http://skinlight.be/

Gerelateerde artikelen

Jacuzzi en zwangerschap, mag dat wel?

Een kunstgebit, wat komt er bij kijken?

CBD Olie