Next Magazine
Image default
Gezondheid

Redenen waarom mannen een grotere willen

Redenen waarom mannen een grotere willen

Vandaag de dag is er bijna niks meer taboe. Zo halen de meeste mensen de liefde van hun leven gewoon van het internet. Laat je de boodschappen van de Ah gewoon thuis bezorgen en ga zo maar door. Ook zijn de schoonheidsidealen en met name het aantal mensen wat hier na streeft enorm toegenomen. Zo is het verlangen van een dikkere en langere bij mannen nog nooit zo groot geweest. Zeker voor de mannen die nu enkele jaren nadat de rage begon zich minder bedeeld voelen wordt dit verschil als maar groter. Bijna elke man doet nu allerlei dingen eraan om hem langer, dikker te maken. Je buurman, je collega’s bijna iedereen, gezien alle mannen er trots op willen zijn.

Redenen waarom mannen liever een langere hebben zijn:

1. Omdat de huidige vriendin, vrouw mogelijk al eens iemand heeft gehad die groter geschapen was.

2. Omdat de gemiddelde man door een grotere een stuk zelfverzekerder wordt indien hij naakt is vooral indien met andere.

3. Een grotere of dikkere, betekend dat je de vrouw/partner beter kunt nemen. Wat je ook wel degelijk zult merken.

4. Naarmate de lengte en dikte toeneemt, groeit ook je uithoudingsvermogen naar geweldige hoogte.

5. Naarmate hij groter wordt, zul je meer gaan inzetten tot meer groei, over het algemeen ga je nu automatisch gezonder leven.

6. De vrouwen zijn niet van gisteren, ze willen ook een groot formaat zoals ze op het internet veel al zien.

Eigenlijk kun je als man niet achter blijven. Je kunt om jou jonge heer binnen 1 a 2 maanden meerdere centimeters te laten toenemen Male Size gebruiken. Dit product is op natuurlijk basis en heeft al reeds duizenden Nederlandse mannen tevreden gesteld.

http://www.malesize.nl