Next Magazine
Image default
Gezondheid

Zo kom je eenvoudig en pijnloos van je moedervlekken af

Zo kom je eenvoudig en pijnloos van je moedervlekken af

Moedervlekken zijn pigmentcellen die onder je huid gebundeld zijn. De meeste moedervlekken kunnen geen kwaad. Toch zijn er veel mannen en vrouwen die ervoor kiezen om een moedervlek te verwijderen. Meestal gaat het dan om moedervlekken die redelijk zichtbaar zijn door vorm, plaats of grootte. Deze mensen hebben de keuze uit verschillende behandelmethodes.

moedervlek vergbranden

Dure en pijnlijke behandelingen

De meeste schoonheidsspecialisten en medische klinieken hebben het verwijderen van moedervlekken in hun pakket zitten. Zij maken vaak gebruik van heftige behandelingen zoals, laserbehandelingen, chemische peelings en het wegbranden van de moedervlek. Deze werkwijze is niet bepaald mild voor je huid en slaat ook nog eens een behoorlijke deuk in je budget. Daarbij komt dat je ervoor de deur uit moet en na zo’n behandeling ziet je huid er vaak gehavend en vlekkerig uit. Niet iets waarmee je graag over straat gaat.

 

 

Eenvoudige en pijnloze behandeling

Gelukkig zijn er ook mensen die zich bezighouden met het ontwikkelen van pijnloze methodes om oneffenheden, zoals een moedervlek laten verwijderen. Neem Dr. Balshi. Deze dermatoloog heeft een pigmentcrème ontwikkeld met uitsluitend natuurlijke bestanddelen, die probleemloos en vrij snel moedervlekken laat verbleken. Omdat de crème heel mild is, kan iedereen, zelfs mensen met een zeer gevoelige huid, deze crème gebruiken. Deze pigmentcrème is niet schadelijk voor de huid, omdat deze 100% natuurlijk is. Skinlight pigmentcrème is hypoallergeen en is PH neutraal. Binnen drie weken zie je gegarandeerd resultaat en kun je van die vervelende, zichtbare moedervlek af zijn.

http://www.moedervlekverwijderen.net